Handlekurven er tom
*Eventuell frakt kommer i tillegg
(Kjøper du mer enn to bøker slipper du frakt)

Om forfatterne

Bjørn Borg Kjølseth

Bjørn Borg Kjølseth

Bjørn Borg Kjølseth (1956) er utdannet sivilingeniør og MBA og har 30 års erfaring fra databransjen. Han startet programvareselskapet AlphaBit i 1989. Selskapet var skandinavisk distributør av utviklingsverktøyet Omnis, og utviklet avanserte program for en rekke større selskap, som Telenor Mobil, Securitas Direct og Ericsson.

Kjølseth har vært redaktør av Radio Morgenbladet, utviklingssjef i Ipos (tidligere skoleavdelingen av Statens Datasentral), teknologiutsending i Tyskland for Norges Eksportråd og leder for Innovasjon Norges kontor i Tyskland. Han er i dag selvstendig programutvikler - og forfatter.

Tidligere utgivelser:

"Pensjon også i morgen - en debattbok om fremtidens pensjoner"
Redigert av Bjørn Borg Kjølseth
Universitetsforlaget, 1989
ISBN 8200027333

"I tiden" – novelle
Tidsvitner
Skriveakademiet, 2020
ISBN 9788293636076

Jan Brynjulf Sørensen

Jan Brynjulf Sørensen

Jan Brynjulf Sørensen (1953) er utdannet bedriftsøkonom og har mer enn 40 års dataerfaring.

Allerede i 70-årene stiftet han, dataforeningen, Norway ZX User Group med 600 internasjonale medlemmer. Han var produktsjef for bl.a. WordPerfect i Professional Systems før han i 1989 ble headhuntet til Microsoft da selskapet skulle etablere seg i Norge. I Microsoft Norge var han storkundeansvarlig og systemengineer. I 1994 grunnla han utviklingsselskapet Objectware. 1997 skiftet han til SuperOffice hvor han i 2 år ledet utviklingsavdelingen før han i 1999 ble  prosjektleder i det norske, og senere amerikanske, utviklingsselskapet ECsoft/Ciber. Her hadde han ansvaret for en rekke nasjonale og internasjonale utviklingsprosjekter, som Telenor Mobil, Dagbladet, NSB, Bacardi, Volvo, Kongsberg Våpen, Norad m.fl.

 

Kontakt

Vi kan kontaktes på info@datakrim.com

Medlem av NorgesIndieForfatterSentrum  
www.norgesindieforfattersentrum.no