Handlekurven er tom
*Eventuell frakt kommer i tillegg
(Kjøper du mer enn to bøker slipper du frakt)

Leif Arne Sørum og Hilde Harrem

Aftenposten 8. september 2001
Aftenposten 8. september 2001

Vi skjønte jo at du ville spørre om disse personene. De er selvfølgelig diktet opp - i hvert fall det vi har lagt dem i munnen og stedene de opptrer.

Vi la imidlertid litt fakta inn i bakgrunnen til Leif Arne Sørum (alias Odd Einar Dørum) - i hvert fall studerte Dørum i Trondheim og i 1963 var han  fylkessekretær i Sør-Trøndelag Unge Venstre. Det var samme år som UKA-revyen "Kissmett", som ble kritisert for bruk av kristne symboler, men at han engasjerte seg i debatten om det, har vi ingen belegg for å hevde.

Det er riktig at Odd Einar Dørum ble ny justisminister etter Hilde Harrem (alias Hanne Harlem) i 2001, og han fikk støtte til sitt kandidatur i en annonse som ble publisert i Aftenposten 8. september, slik vi skriver.

Det er også riktig at justisminister Hanne Harlem kritiserte DVD-Jon, slik Mike snakker om i boken. Blant annet EFN, som vi også skriver om i boken, kritiserte Hanne Harlem for forhåndsdømming av DVD-Jon.

At Hilde Harrem (alias Hanne Harlem) deltok på et møte med andre justisministre og snakket om frenologi, eller at departementet med departementsråd Knagenhjelm og spesialrådgiver Dahle konspirerer for å få tilgang til personlige opplysninger og dermed overvåke nordmenn, har vi ingen belegg for å hevde.