Handlekurven er tom
*Eventuell frakt kommer i tillegg
(Kjøper du mer enn to bøker slipper du frakt)

Anniken Berg - nettverksansvarlig hos Prisma

Det er hektiske dager for oss alle nå. Mine to medarbeidere og jeg har hendene fulle. Utviklerne trenger stadig kraftigere servere og maskiner, og supportavtalene gir oss også ansvaret for at kundenes nettverk er kompatibelt.

Jeg har jobbet fem år hos Prisma og trives godt. For to år siden sluttet en hel rekke av de ansatte, blant annet lederen for utviklingsavdelingen. Da gjorde Berit Mørk en del omrokkeringer og jeg fikk ansvaret for IT-avdelingen. Det var da Tore Hallvik kom inn i selskapet. Han var en helt annen type enn det vi var vant til, og strødde om seg med nye forslag og rutiner. Det var flere som reagerte, men jeg mener vi trengte ham for å bli et mer moderne selskap.

Kjekk er han også, må jeg innrømme. Jeg ser at han fortsatt sitter og jobber. Det virker som om han sliter med rapporten han må ha klar til styremøtet på mandag.

Vi får se om han kommer til Mikrobryggeriet i morgen. For et par måneder siden byttet jeg til et annet treningsstudio som ligger nærmere der Tore bor. Ved en "tilfeldighet" har vi truffet hverandre på der flere ganger.