Handlekurven er tom
*Eventuell frakt kommer i tillegg
(Kjøper du mer enn to bøker slipper du frakt)

Arne Colleen - Venn av Tore og Morten - en utrolig dyktig datanerd

Uff, det er kaldt.

Jeg er heldig som har fått låne denne leiligheten, men jeg må gjøre noe med vinduene. Selv om jeg har på meg en tykk genser så blir fingerne stivfrosne når jeg holder på for lenge. Som freelancer har jeg nok å gjøre og ofte jeg sitter i timevis foran skjermen og jobber med kodingen.

Egentlig liker jeg meg best hjemme, men Morten i kveld har invitert meg til en fest hjemme hos seg. Tore kommer også. Jeg har ikke sett dem på flere uker og Morten har rett i at jeg har godt av å komme meg ut av og til.

Jeg får skifte på meg og komme meg av gårde.

 

De andre deltagerne

Per Karlsen har jobbet i mange år hos Prisma. Da de skulle ansette ny utviklingssjef hadde han håpet å få den jobben. Det fikk han ikke.
Han bestemte seg for å gi Tore Hallvik en sjanse, men Tore har en stil som skaper uro og misnøye i utviklingsavdelingen. Hvor lenge kan Per sitte stille og se på at avdelingen sliter?
Monika har vært sammen med Tore i seks år. Hun har vært så forelsket i ham og de første årene var fine, men nå er det bare jobb, jobb og atter jobb. Når skal Tore finne tid til henne? Og hva er Anniken for Tore?
Monikas biologiske klokke tikker stadig raskere.
Arne har vært og er fortsatt en datanerd, men vennskapet med Morten og Tore har gjort ham godt. En stund planla han å starte et eget selskap med Tore, men den drømmen brast da Tore ble ansatt i Prisma.
Er Jan Amundsen redningen for Prisma? Kan han overbevise NorInvest om å gå inn med kapital - eller er han bare ute for å mele sin egen kake?
Berit Mørk ble headhuntet fra Andersen Consulting til Prisma. Den gang var hun en av Norges fremste kvinnelige ledere, men har hun nå havnet i en bakevje. Og vil hun tape pengene hun overbeviste seg selv om å satse på Prismaaksjer? Akkurat nå ser det ut som om alt kan gå over ende.
Anniken er dyktig og har nyttige kontakter. Hun har et godt øye til Tore og passer på å holde seg i nærheten av ham når anledningen byr seg. Men hun vet ikke om hun har en sjanse hos ham.
Einar Odden er den grå eminense som styrer Prisma fremover. Det var han som ansatte Berit Mørk og etterpå sørget han for at Tore Hallvik ble ansatt. Men kan de to samarbeide?
Morten Vøyen har klart seg godt kjennom dot.com. Han solgte sine andeler av spillselskapet til Jan Amundsen og sitter nå igjen med lomma full av penger i sitt fine hus i Holmenkollen. God utsikt, men litt kjedelig kanskje?