Handlekurven er tom
*Eventuell frakt kommer i tillegg
(Kjøper du mer enn to bøker slipper du frakt)

Einar Odden - Styreformann - Prisma

Jobben har alltid vært det viktigste for meg. Der har jeg ført kampene og vunnet de store seierene. Vi står nå på nippet til å lansere et program som vil vekke oppsikt, ikke bare i Norge, men også internasjonalt. Etter at jeg kjøpte meg inn i Prisma og tok styreledervervet, har jeg forsøkt å modernisere den trauste bedriften. 

Det første skrittet var å ansette Berit Mørk, en dyktig leder med fokus på sunn økonomi. Sammen la vi planene for et forbedret styringssystem for kommunene. Mine kontakter hos IBM hadde, i all fortrolighet, vist meg interne studier som ga meg en ide: Automatiserte styringsprosesser vil kunne gi oss et forsprang overfor konkurrentene. Berit var tent på ideen, men ikke på at vi skulle ansette Tore Hallvik. Jeg måtte derfor presse henne ganske kraftig, men det har skapt gnisninger mellom dem at han kom inn mot hennes vilje.

Tore har imidlertid den kunnskapen Prisma trenger, så jeg angrer ikke på valget.

Etter at Tore var på plass og prosjektet var i gang er mitt neste mål å finne investorer. Kontakten med Jan Amundsen ser ut til å kunne overbevise NorInvest om å satse, men frem til da må vi arbeide hardt for at kundene ikke sier opp vedlikeholdsavtalene.

Styremøtet om noen dager er avgjørende for om vi kan klare de neste månedene. I kveld skal jeg en tur til losjen. Skal bare stoppe innom kiosken for å kjøpe flere sigaretter, så drar jeg avgårde.