Handlekurven er tom
*Eventuell frakt kommer i tillegg
(Kjøper du mer enn to bøker slipper du frakt)

Jan Amundsen - Investor og CEO - TelCom

Er det en ting jeg kan, så er det tjene penger og å utnytte en god mulighet.

Min fordel er at jeg har det riktige nettverket og er god til å treffe på timingen. Allerede tidlig på 90-tallet så jeg hvordan Internett ville komme til å spille en viktig rolle. Jeg la en langtidsplan og grunnla TelCom i 1995. Sakte, men sikkert, har jeg bygget opp selskapet til å bli en av de største internet-providere i Norge, og vi kan tilby bedre og billigere løsninger enn de fleste andre.

Mange tar kontakt med meg for å få hjelp til nye forretningsideer. Jeg er god til å skille klinten fra hveten og av og til kommer det virkelig gode ideer, som bare trenger litt hjelp for å lykkes. Kontakten med disse nye selskapene kan også gi synergieffekter som jeg vet å utnytte.

Det mest spennende akkurat nå er de nye løsningene til Prisma. Kapitalbehovet deres er større enn jeg kan klare alene, men som styremedlem kan jeg kanskje overbevise NorInvest om å satse.

De andre deltagerne

Per Karlsen har jobbet i mange år hos Prisma. Da de skulle ansette ny utviklingssjef hadde han håpet å få den jobben. Det fikk han ikke.
Han bestemte seg for å gi Tore Hallvik en sjanse, men Tore har en stil som skaper uro og misnøye i utviklingsavdelingen. Hvor lenge kan Per sitte stille og se på at avdelingen sliter?
Morten Vøyen har klart seg godt kjennom dot.com. Han solgte sine andeler av spillselskapet til Jan Amundsen og sitter nå igjen med lomma full av penger i sitt fine hus i Holmenkollen. God utsikt, men litt kjedelig kanskje?
Arne har vært og er fortsatt en datanerd, men vennskapet med Morten og Tore har gjort ham godt. En stund planla han å starte et eget selskap med Tore, men den drømmen brast da Tore ble ansatt i Prisma.
Anniken er dyktig og har nyttige kontakter. Hun har et godt øye til Tore og passer på å holde seg i nærheten av ham når anledningen byr seg. Men hun vet ikke om hun har en sjanse hos ham.
Berit Mørk ble headhuntet fra Andersen Consulting til Prisma. Den gang var hun en av Norges fremste kvinnelige ledere, men har hun nå havnet i en bakevje. Og vil hun tape pengene hun overbeviste seg selv om å satse på Prismaaksjer? Akkurat nå ser det ut som om alt kan gå over ende.
Monika har vært sammen med Tore i seks år. Hun har vært så forelsket i ham og de første årene var fine, men nå er det bare jobb, jobb og atter jobb. Når skal Tore finne tid til henne? Og hva er Anniken for Tore?
Monikas biologiske klokke tikker stadig raskere.
Einar Odden er den grå eminense som styrer Prisma fremover. Det var han som ansatte Berit Mørk og etterpå sørget han for at Tore Hallvik ble ansatt. Men kan de to samarbeide?
Er Jan Amundsen redningen for Prisma? Kan han overbevise NorInvest om å gå inn med kapital - eller er han bare ute for å mele sin egen kake?