Handlekurven er tom
*Eventuell frakt kommer i tillegg
(Kjøper du mer enn to bøker slipper du frakt)

Morten Vøyen - Studiekamerat av Tore - tjente seg rik under dot.com

Det er pent her oppe i Holmenkollåsen, gitt. Inntil for noen måneder siden var jeg ansatt i et av disse nye selskapene som hadde klart seg gjennom dot.com-perioden. Klart vi var dyktige, men jeg må innrømme at vi var heldige som klarte å finne en investor som trodde på oss og online-spillet vi hadde laget, selv om det foreløpig ikke hadde så mange brukere.

I hvert fall fikk vi en investor som var villig til å gå inn med masser av penger, og jeg tok en sjanse og sa ja takk til å selge hele min andel. Da pengene kom inn på banken, så sa jeg opp og sluttet på dagen. Godt var det, for like ettpå kræsjet hele markedet, og svært mange opplevde at pengene bare forsvant.

Investoren var det ikke noe synd på. Jan Amundsen hadde allerede solgt seg ut til en annet venturefond, så han tjente flere millioner på bare et par måneder.

Selv har jeg det bra nå, og i kveld har Anne og jeg invitert en gjeng mennesker opp til en stor fest. Det kommer mange jeg ikke kjenner, men sånn er det. "Noblesse oblige", sier jeg bare.

En del av mine nære venner kommer også, deriblant Tore og Arne, som jeg ikke ser så ofte lenger. Det skal bli hyggelig å treffe dem igjen.

Får håpe vi kan finne på noe sammen snart. Må dessverre innrømme at dagene blir litt ensformige av og til. Jeg er litt misunnelig på Tore, han snakker mye om det store prosjektet han holder på med.

Jeg får se hva jeg kan finne på ...

De andre deltagerne

Morten Vøyen har klart seg godt kjennom dot.com. Han solgte sine andeler av spillselskapet til Jan Amundsen og sitter nå igjen med lomma full av penger i sitt fine hus i Holmenkollen. God utsikt, men litt kjedelig kanskje?
Einar Odden er den grå eminense som styrer Prisma fremover. Det var han som ansatte Berit Mørk og etterpå sørget han for at Tore Hallvik ble ansatt. Men kan de to samarbeide?
Berit Mørk ble headhuntet fra Andersen Consulting til Prisma. Den gang var hun en av Norges fremste kvinnelige ledere, men har hun nå havnet i en bakevje. Og vil hun tape pengene hun overbeviste seg selv om å satse på Prismaaksjer? Akkurat nå ser det ut som om alt kan gå over ende.
Monika har vært sammen med Tore i seks år. Hun har vært så forelsket i ham og de første årene var fine, men nå er det bare jobb, jobb og atter jobb. Når skal Tore finne tid til henne? Og hva er Anniken for Tore?
Monikas biologiske klokke tikker stadig raskere.
Er Jan Amundsen redningen for Prisma? Kan han overbevise NorInvest om å gå inn med kapital - eller er han bare ute for å mele sin egen kake?
Arne har vært og er fortsatt en datanerd, men vennskapet med Morten og Tore har gjort ham godt. En stund planla han å starte et eget selskap med Tore, men den drømmen brast da Tore ble ansatt i Prisma.
Anniken er dyktig og har nyttige kontakter. Hun har et godt øye til Tore og passer på å holde seg i nærheten av ham når anledningen byr seg. Men hun vet ikke om hun har en sjanse hos ham.
Per Karlsen har jobbet i mange år hos Prisma. Da de skulle ansette ny utviklingssjef hadde han håpet å få den jobben. Det fikk han ikke.
Han bestemte seg for å gi Tore Hallvik en sjanse, men Tore har en stil som skaper uro og misnøye i utviklingsavdelingen. Hvor lenge kan Per sitte stille og se på at avdelingen sliter?