Handlekurven er tom
*Eventuell frakt kommer i tillegg
(Kjøper du mer enn to bøker slipper du frakt)

Morten Vøyen - Studiekamerat av Tore - tjente seg rik under dot.com

Det er pent her oppe i Holmenkollåsen, gitt. Inntil for noen måneder siden var jeg ansatt i et av disse nye selskapene som hadde klart seg gjennom dot.com-perioden. Klart vi var dyktige, men jeg må innrømme at vi var heldige som klarte å finne en investor som trodde på oss og online-spillet vi hadde laget, selv om det foreløpig ikke hadde så mange brukere.

I hvert fall fikk vi en investor som var villig til å gå inn med masser av penger, og jeg tok en sjanse og sa ja takk til å selge hele min andel. Da pengene kom inn på banken, så sa jeg opp og sluttet på dagen. Godt var det, for like ettpå kræsjet hele markedet, og svært mange opplevde at pengene bare forsvant.

Investoren var det ikke noe synd på. Jan Amundsen hadde allerede solgt seg ut til en annet venturefond, så han tjente flere millioner på bare et par måneder.

Selv har jeg det bra nå, og i kveld har Anne og jeg invitert en gjeng mennesker opp til en stor fest. Det kommer mange jeg ikke kjenner, men sånn er det. "Noblesse oblige", sier jeg bare.

En del av mine nære venner kommer også, deriblant Tore og Arne, som jeg ikke ser så ofte lenger. Det skal bli hyggelig å treffe dem igjen.

Får håpe vi kan finne på noe sammen snart. Må dessverre innrømme at dagene blir litt ensformige av og til. Jeg er litt misunnelig på Tore, han snakker mye om det store prosjektet han holder på med.

Jeg får se hva jeg kan finne på ...