Handlekurven er tom
*Eventuell frakt kommer i tillegg
(Kjøper du mer enn to bøker slipper du frakt)

Bokens hovedpersoner

43 år gammel står Tore foran sine største utfordringer. De personlige angrepene mot ham blir bare verre og verre og kan han klare å redde forholdet til Monika?

De andre deltagerne

Berit Mørk ble headhuntet fra Andersen Consulting til Prisma. Den gang var hun en av Norges fremste kvinnelige ledere, men har hun nå havnet i en bakevje. Og vil hun tape pengene hun overbeviste seg selv om å satse på Prismaaksjer? Akkurat nå ser det ut som om alt kan gå over ende.
Morten Vøyen har klart seg godt kjennom dot.com. Han solgte sine andeler av spillselskapet til Jan Amundsen og sitter nå igjen med lomma full av penger i sitt fine hus i Holmenkollen. God utsikt, men litt kjedelig kanskje?
Anniken er dyktig og har nyttige kontakter. Hun har et godt øye til Tore og passer på å holde seg i nærheten av ham når anledningen byr seg. Men hun vet ikke om hun har en sjanse hos ham.
Arne har vært og er fortsatt en datanerd, men vennskapet med Morten og Tore har gjort ham godt. En stund planla han å starte et eget selskap med Tore, men den drømmen brast da Tore ble ansatt i Prisma.
Einar Odden er den grå eminense som styrer Prisma fremover. Det var han som ansatte Berit Mørk og etterpå sørget han for at Tore Hallvik ble ansatt. Men kan de to samarbeide?
Per Karlsen har jobbet i mange år hos Prisma. Da de skulle ansette ny utviklingssjef hadde han håpet å få den jobben. Det fikk han ikke.
Han bestemte seg for å gi Tore Hallvik en sjanse, men Tore har en stil som skaper uro og misnøye i utviklingsavdelingen. Hvor lenge kan Per sitte stille og se på at avdelingen sliter?
Er Jan Amundsen redningen for Prisma? Kan han overbevise NorInvest om å gå inn med kapital - eller er han bare ute for å mele sin egen kake?
Monika har vært sammen med Tore i seks år. Hun har vært så forelsket i ham og de første årene var fine, men nå er det bare jobb, jobb og atter jobb. Når skal Tore finne tid til henne? Og hva er Anniken for Tore?
Monikas biologiske klokke tikker stadig raskere.